De piloot Thierry Declercq

Naam: Thierry Declercq
Woonplaats: Zonnebeke 8980
Adres: Elleboogstraat 15
Tel: 0475 31 98 61
Geboren te: Roeselare
Geboortedatum: 17 Augustus 1970
Beroep: Chauffeur
Burgelijke stand: Gehuwd met Noyelle evelyn (zelfstandig kapster)
Papa van: Liesl en Elsy
Hobby's: Autocross en het organiseren ervan
Functie in de autocross: bestuurslid en Penningmeester van de V.A.C.B. vzw

Palmares autocross:
1997:Provinciaal en challange kampioen W.V.A.C.
2000: Kampioen V.A.C.B. Proto's + 1600 cc
2001: 5 de plaats kampioenschap V.A.C.B. Proto's + 1600 cc
2002: Kampioen V.A.C.B. Proto's + 1600 cc
2003: Winnaar Europokal Kortemark zelfbouw + 2000 cc
2003: 3 de plaats kampioenschap V.A.C.B. Proto's + 1600 cc
2004: 2 de plaats kampioenschap V.A.C.B. Proto's + 1600 cc
2005: 4 de plaats kampioenschap V.A.C.B. Proto's + 1600 cc
2006: 6 de plaats kampioenschap V.A.C.B. Proto's' + 1600 cc

Door het vele werk aan de boekhouding van de V.A.C.B. vzw beperk ik mijzelf tot het rijden van een tiental wedstrijden